1. Geregistreerd

    Wijnwebwinkel te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP13669 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan wijn. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet of fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing/vergelijkingssites en emailmarketing. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Extra opmerking: door het internationaal netwerk is er veel import uit diverse landen. nu wordt een afzetkanaal voor wijn verzocht via een webshop.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Wijnwebwinkel te koop gevraagd

Net gestart

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bandenbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio europa en daarbuiten. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk