Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Winkelpanden te koop te koop gevraagd in Limburg

kp-17244
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Limburg
Branche: Vastgoed
Toelichting & wensen:
Het vastgoed kan worden gekocht en kan worden gehuurd. De oppervlakte is minimaal 50m2. Het object moet geschikt zijn voor diverse. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Deze overnamekandidaat heeft de rol als investeerder. Het vastgoed object mag verhuurd zijn aan derden. De overnamekandidaat vindt voor dit pand een sale & leaseback bespreekbaar.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een vastgoedbeheer en verkoopbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Limburg. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten