Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Woonwinkel te koop gevraagd in Noord Nederland (mag franchise)

kp-18955
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Overijssel, Flevoland, Friesland, Groningen Drenthe
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Bij voorkeur levert deze woonwinkel slaapkamers, meubels, vloeren, wandbebleding of zonneschermen. Een leg/plaastingsservice is niet nodig om deze woonwinkel over te nemen. De kandidaat is geďnteresseerd in een eigen winkel en franchise formule. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een meubel- en woninginrichtingswinkel gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Commercieel en organisatorisch. Lokaal actief als bestuurslid van een bedrijvenvereniging.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 75.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten