Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Zakelijke diensten zaterdag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Schoonmaakbedrijf te koop gevraagd in West Nederland met meer dan 10 medewerkers

kp-251
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Flevoland, Noord-Holland Utrecht
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Het schoonmaakbedrijf is actief op het gebied van interieur, ramen of speciale behandelingen. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een schoonmaakbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Noord Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Klein administratiekantoor te koop gevraagd in Zuid Holland

kp-252
Soort overname: gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Deze kandidaat zoekt een administratiekantoor om over te nemen. Het kantoor levert algemene administratiediensten. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 54 jarige kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of het zakelijk netwerk.
Meer informatie

ICT adviesbedrijf te koop gevraagd (of MBI)

kp-1233
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland, Zeeland Noord-Brabant
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf biedt advies op het gebied van hardware of software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing, ERP of EDI. Toelichting kennisgebieden: Azure, Amazone, sap, xml. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: U bent nooit werkzaam geweest in deze branche waar u een bedrijf wilt kopen maar heb ervaring als manager, adviseur, architect, ontwikkelaar, project leider.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Telemarketingsbureau te koop gevraagd (max. 8 medewerkers)

kp-1227
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 75.000 Euro
Land: Nederland
Regio: West Brabant of Zeeland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een Telemarketing. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Aanvullende wensen: van 4-8 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 58 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een telemarketingbureau. Het bedrijf ligt in de regio Overijssel. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Mobiele telefonie of telecom klantenbase mkb te koop gevraagd

kp-261
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een mobiele telefonie/telecom. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 35 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 12 jaar werkzaam geweest in deze branche. Deze kandidaat is een telecom bedrijf aan het starten

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Kantoorautomatiseringsbedrijf te koop gevraagd (Windows en office 365)

kp-270
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland Utrecht
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert hardware en cloud-oplossingen. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50, 100 of 200 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn Office365 of Windows. Klanten hebben over het algemeen tot 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT bedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Rotterdam. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Klein kantoor automatiseringsbedrijf te koop gevraagd

kp-274
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 50.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert hardware en cloud-oplossingen. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn Windows. Klanten hebben over het algemeen tot 5 medewerkers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 34 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Deze overnamekandidaat heeft een ICT bedrijf gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Marketing- en reclamebureau te koop gevraagd (>10 medewerkers)

kp-282
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Het marketingreclamebureau is actief als ge´ntegreerd. Het marketing/reclamebureau is actief op het gebied van strategie. Hierbij valt te denken aan een product innovatie. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, finance en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een bloemengroothandel, comissionairshuis en bungalowpark gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij vakbreed, productontwikkeling, marketing, cash management

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie