Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Zakelijke diensten zaterdag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Ingenieursbureau te koop gevraagd (ook MBI)

kp-384
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een procesmanagement, assets, gebiedsontwikkeling. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en specifieke kennis. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een bedrijf in dienstverlening, en projectontwikkeling gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij kennis van infrastructuur, vastgoed, energie, duurzaamheid, sport. verbinder, netwerker

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Opleidingsinstituut te koop gevraagd (BHV of veiligheid)

kp-407
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een veiligheid / bedrijfshulpverlening. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers, MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een opleidings instituut. Het bedrijf ligt in de regio Nederland. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte.

Eigen middelen voor overname: Meer dan 10.000.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

ICT bedrijf te koop gevraagd (cloudcomputing, telecom, het nieuwe werken)

kp-417
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf biedt advies op het gebied van hardware of software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing. Toelichting kennisgebieden: Office365 / Het Nieuwe Werken / Telecom. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers. Denk hierbij vooral aan 5 tot 250 fte. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een adviesbureau voor telecom. Het bedrijf ligt in de regio Zuid-Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Assurantieportefeuille te koop gevraagd met minimaal 100K doorloopprovisie

kp-1190
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 100.000 euro. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. Bij voorkeur is het kantoor niet gevolmachtigd. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een assurantiekantoor. Het bedrijf ligt in de regio Zuid Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Vertaalbureau te koop gevraagd (ook training, tolken)

kp-1195
Soort overname: Alleen investeren
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een vertalingen, taaltrainingen tolkdiensten. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan internationale bedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een vertaalbureau en talenschool. Het bedrijf ligt in de regio Zuid Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Softwarebedrijf te koop gevraagd (beveiliging, data security)

kp-1196
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Flevoland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert software implementatie. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 100 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn Windows of overig. Toelichting kennisgebieden: beveiliging. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan gegevensbeheer. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Aanvullende wensen: bij voorkeur met een zelf ontwikkeld product. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een dienstverlenend bedrijf gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Klein administratiekantoor te koop gevraagd (zo min mogelijk medewerkers)

kp-1198
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland Noord-Holland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Deze kandidaat zoekt een administratiekantoor om over te nemen. Het kantoor levert algemene administratiediensten of belastingwerkzaamheden. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Webdesign en webbouw te koop gevraagd

kp-1166
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 1 uur vanaf Gorinchem
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een webbouwbureau gezocht dat actief is op het gebied van webdesign of webbouw. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP. Toelichting kennisgebieden: nvt. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze 42 jarige kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie