Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Zonnebankstudio te koop gevraagd met meer dan 10 banken en massagemogelijkheden

kp-19018
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 25 km rondom Waddinxveen
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De zonnestudio is zelfstandig of onderdeel van een formule. Het minimaal aantal zonnebanken is >10. Deze zonnebanken zijn geleased. Naast zonnebanken is er ook gelegenheid voor een massagesalon. De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven. Hij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of het zakelijk netwerk.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten