1. Geregistreerd

    Zorgboerderij of dagbesteding te koop gevraagd tot vijf medewerkers

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP13759 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een bedrijf in de gezondheidszorg gezocht. Te denken valt aan een zorgboerderij of dagopvang. De zorginstelling levert haar diensten vooral aan senioren, volwassenen en jongeren. Denk hierbij vooral aan geestelijke & lichamelijke beperking. Toelichting: dagopvang en/of dagbesteding. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en bestaande contracten. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving).

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Gezondheidszorg

Details

Zorgboerderij of dagbesteding te koop gevraagd tot vijf medewerkers

Stabiel

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een zorgboerderij gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in landbouw & zorgpapieren. ervaring in het buitenland, reinheidsgebod zuid duitsland. integrale kwaliteitszorg. . De kandidaat is 57 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk