FOOD SPECIAAL ZAAK

FOOD SPECIAAL ZAAK

Food speciaal zaak, 800.000 omzet, weinig concurrentie hoge netto winst, Midden NL

Sterke punten

Deze kwaliteitsslagerij heeft een uitstekende concurrentiepositie

Geen slagerij in de wijde omgeving, alleen supermarkten maar dat is een andere kwaliteit

Wij kunnen goed verkopen

Zeer goede producten, met eigen receptuur. 1100 vaste klanten per week.

Deze kwaliteitsslagerij "draait" zonder ondernemer

De huidige eigenaar werkt maar drie dagen in de zaak. Er is een chef-slager, vier winkelbedienden en een parttime slager

Deze kwaliteitsslagerij is strak georganiseerd

De eigenaar is zelf een zeer ervaren slager en heeft zijn personeel goed opgeleid.

Deze kwaliteitsslagerij is als organisatie "lean & mean"

3150 euro per maand huur en lage voorraad en een prima productiviteit per gewerkt uur (veel vers),

Deze kwaliteitsslagerij is qua investeringen "up-to-date"

De locatie is representatief en zeer functioneel. Jaarlijks wordt zo'n 15.000 euro aan investering in de zaak gedaan

Deze kwaliteitsslagerij is redelijk "onafhankelijk" van leveranciers

Er wordt met vaste kwaliteitsleveranciers gewerkt maar er zijn geen verplichtingen

Deze kwaliteitsslagerij maakt handig gebruik van technologie

Er is een nette website welke onderhouden wordt door de winkelformule waar we bij aangesloten zijn.

Deze kwaliteitsslagerij heeft een laag personeelsverloop

gemiddeld dienst verband langer dan 10 jaar.

Kwaliteitsslagerij, 900.000 omzet, weinig concurrentie, Midden NL

naast bakker, viszaak, kaaszaak, AH, HEMA en kruitvat met blauwe zone voor de deur

Onderscheidend in kwaliteit en assortiment.

Verbeterpunten

Marketing is onderbelicht bij deze kwaliteitsslagerij

Alles draait op mond tot mond reclame en naamsbekendheid er wordt geen aanvullende marketing investering gedaan