Allround bouwbedrijf te koop aangeboden in Noord Brabant met vijf eigen medewerkers

Allround bouwbedrijf te koop aangeboden in Noord Brabant met vijf eigen medewerkers

Goed in multifunctionele klussen vanaf € 5000. Professioneel team met professionele uitstraling

Extra informatie

Dit bouwbedrijf is zo'n drie jaar geleden bijna bij toeval opgericht door een jonge ondernemer. Er zijn vijf medewerkers en hij werkt zelf mee voor installatiewerkzaamheden (loodgieter wordt uitbesteed). Omdat hij niet de ambitie heeft om meer personeel of ZZP-ers aan te nemen is het bedrijf eigenlijk te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. Er is wel voldoende rendement en prima verdiencapaciteit maar de ondernemer wil dit niet nog een aantal jaren continueren.

Het is een ideaal bedrijf voor een jonge ondernemer of het duo dat zelf actief meewerkt. Over ondernemer die wel wil groeien qua personele bezetting. Er zijn twee goede multifunctionele voormannen en drie op afwerking gespecialiseerde medewerkers (stucen, schilderen etc.) men kan via het huidige netwerk nog aan twee goede medewerkers komen indien hier behoefte aan is.

De huidige ondernemer heeft de voorkeur het snel over te dragen. Er is nog een orderportefeuille van ongeveer een half jaar werk. Qua inventaris is ongeveer € 10.000, twee voertuigen in eigendom en twee financial lease voertuigen. Er hoeft geen pand te worden overgenomen en het personeel heeft flexibele contracten.