1. Geregistreerd

    Ervaren online ondernemer zoekt webshop(s) ter overname

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp18vhk88x Soort overname: MBI-traject, Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, free publicity, partnernetwerk uitbreiding en sociale media. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Ervaren online ondernemer zoekt webshop(s) ter overname

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

2-5 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een vergelijkingssite in verzekeringen gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, finance en algemeen management. De kandidaat is 44 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer