1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt klein ICT bedrijf in software advies (Cloud, ERP en CRM)

    Regio: Vanuit leidschendam /een straal van 50 km
  2. KP17228 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Het ICT-bedrijf biedt advies op het gebied van software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing, crm of erp.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Advies en dienstverlening ICT bedrijf

Details

Investeerder zoekt klein ICT bedrijf in software advies (Cloud, ERP en CRM)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups of snelgroeiende bedrijven of met veel potentie. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer