1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt productiebedrijf ter overname met meer dan 10 medewerkers

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18bbf45d Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering , advies, engineering en advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche en grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Overige industrie

Details

Investeerder zoekt productiebedrijf ter overname met meer dan 10 medewerkers

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. De kandidaat is 44 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Meer dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer