1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt slechtlopende machine(bouw)fabrieken met veel engineering

    Regio: Vanuit rotterdam /een straal van 100 km
  2. KPkp19ymb54k Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

Investeerder zoekt slechtlopende machine(bouw)fabrieken met veel engineering

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in o.a. foodbedrijven. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Investerings/participatie maatschappij
  2. Investerings/participatie maatschappij