1. Geregistreerd

    Kinderdagverblijf te koop gevraagd in Noord-Nederland met BSO en peuterspeelzaal

    Regio: Vanuit ees /een straal van 100 km
  2. KP19603 Soort overname: Geheel
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving) en managen op afstand of investeren met vinger aan de pols. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, bestaande contracten en zorglocatie. Er wordt een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal gezocht ter overname. Het aantal groepen is minimaal 2. Er kan worden gewerkt met een horizontale of verticale indeling van de groepen.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Kinderdagverblijf

Details

Kinderdagverblijf te koop gevraagd in Noord-Nederland met BSO en peuterspeelzaal

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een kinderopvang. actief in drenthe. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 75.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank