1. Geregistreerd

    Klein productiebedrijf te koop gevraagd (kunststof of metaal) met productie en kleine series

    Regio: gelderland.
  2. KP19610 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Klein productiebedrijf te koop gevraagd (kunststof of metaal) met productie en kleine series

Slechtlopend
Stabiel

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations en algemeen management. De kandidaat heeft een constructiebedrijf voor reclame/hekwerk gehad. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in zeer allround technische kennis.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel
  5. Crowdfunding