1. Geregistreerd

    Kleine handelsonderneming te koop gevraagd met webshop en actief in Europa

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp19wld32y Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in europa, nederland of benelux. De onderneming is specifiek actief in nederland en overige landen.. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. niet noodzakelijk.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Kleine handelsonderneming te koop gevraagd met webshop en actief in Europa

Slechtlopend
Stabiel
Heeft veel potentie

Geen medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een handelsonderneming b2b en b2c in bevestigingsmateriaal. Het bedrijf is actief amersfoort. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 58 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer