1. Geregistreerd

    Kleine machinefabriek/werkplaats te koop gevraagd tot 10 medewerkers

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP17237 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. uitbreiding bestaande werkzaamheden naar een eigen product.. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering .

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

Kleine machinefabriek/werkplaats te koop gevraagd tot 10 medewerkers

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een engineering / erp bedrijf. actief in tilburg. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 25.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel