1. Geregistreerd

    Kleinschalige groothandel in hout- en bouw materialen te koop gevraagd met goede webshop

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18lnb46k Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan nvt. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn nvt. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , zzp-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in hout- en bouw materialen

Details

Kleinschalige groothandel in hout- en bouw materialen te koop gevraagd met goede webshop

Heeft veel potentie
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een handelsonderneming gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in wijn , bouw en vervoer. De kandidaat is 38 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer