1. Geregistreerd

    Kleinschalige groothandel in hout- en bouw materialen te koop gevraagd met goede webshop

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18lnb46k Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Meer informatie aanvragen

Wensen

De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , zzp-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan nvt. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Een webshop moet aanwezig zijn. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn nvt. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Het is een b-b of b-c bedrijf.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in hout- en bouw materialen

Details

Kleinschalige groothandel in hout- en bouw materialen te koop gevraagd met goede webshop

Heeft veel potentie
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie. De kandidaat heeft een handelsonderneming gehad. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in wijn , bouw en vervoer.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer