1. Geregistreerd

    Metaalbewerkingsbedrijf of machinefabriek te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP20783 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De onderneming is specifiek actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Metaalbewerkingsbedrijf of machinefabriek te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in industriële appendages. Het bedrijf is actief benelux.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank