1. Geregistreerd

    Slechtlopende (batch) machinefabriek te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18qnb72c Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. Het is een b-b of b-c bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

Slechtlopende (batch) machinefabriek te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een productiebedrijf. Het bedrijf is actief west brabant. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 55 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk