1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd met SEO en affiliate marketing kansen

    Regio: Vanuit breda / 2 uur reistijd.
  2. KP19648 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing/vergelijkingssites. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd met SEO en affiliate marketing kansen

Slechtlopend

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat heeft ervaring als leidinggevende in de financiële sector.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Investerings/participatie maatschappij