1. Geregistreerd

    Wijnhandel te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP19604 Soort overname: Geheel
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan wijnen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Het is noodzakelijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. schaalvergroting en kennis verbreding.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Wijnhandel te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

1 medewerker

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een wijnimport bedrijf. actief in breda, leverend aan heel nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel