Enige ècht 100% onafhankelijke overnameplatform in NL

Wij zijn het enige overnameplatform in NL zonder aandeelhouders met andere of verdienmodellen of commerciële belangen (zoals adviseurs, makelaars, experts etc.)

Met zwitserse precisie in 6 stappen

3 x 0% filosofie

In een internetwereld zijn alternatieve verdienmodellen en belangen meer regel dan uitzondering. Maar bij bedrijfsovername leidt dit tot fundamentele problemen op het gebied van anonimiteit en vertrouwelijke informatie. Wij werken daarentegen al sinds de oprichting met de 3x 0% filosofie.


0% bijbedoelingen met uw informatie >>


0% acquisitie wat betreft aanvullende diensten >>


0% advertenties die kopers afleiden >>


0% bijbedoelingen met uw informatie

Het BedrijfsovernameRegister heeft geen aandeelhouders zoals bedrijfsmakelaars, geldverstrekkers, inhoudelijke specialisten enzovoorts. Uw (contact)informatie wordt dus nooit verkocht of gedeeld als “lead” met derde partijen. Wij voldoen aan de strengste privacy normen.

Deze partijen kunnen u uitstekend verder helpen in het proces maar vormen geen onderdeel van onze organisatie. Uitsluitend op aanvraag van de verkopende partij kunnen wij doorverwijzen naar betrouwbare intermediairs. Wij verdienen hier niets aan!


0% acquisitie voor aanvullende diensten

Bij of via het BedrijfsovernameRegister zijn géén aanvullende diensten, producten of adviezen te koop. Verkopende ondernemers betalen uitsluitend een vast vooraf overeengekomen bedrag (conform openbare tarieven) voor het laten maken, plaatsen en verspreiden van hun bedrijfsovernameprofiel.

Wij verkopen of delen ook nooit contactgegevens als “lead” met derde partijen. Wij voldoen aan de strengste privacy normen.


0% advertenties die kopers afleiden

Andere partijen kunnen niet adverteren op of via het BedrijfsovernameRegister. Want wij willen kopers niet 'onnodig afleiden' tijdens het toch al moeilijke matchingsproces. Wij geloven in uitgebreidere bedrijfsprofielen en betere eerste contacten tussen koper en verkoper.

- Potentiële kopers leiden we niet af met advertenties van adviseurs, banken, notarissen enz.
- Verkopers vallen we niet lastig met advertenties om een adviseur uit te kiezen.


Fair en transparant verdienmodel

Alleen verkopers betalen een vast vooraf overeengekomen bedrag (conform openbare tarieven) voor het maken, plaatsen en verspreiden van hun Professionele en anonieme bedrijfsprofiel.