High end beautysalon te koop aangeboden in Midden Nederland met ruim 11.000 klanten

High end beautysalon te koop aangeboden in Midden Nederland met ruim 11.000 klanten

Zeer gunstige locatie, midden in de beter gesitueerde doelgroep

Algemeen

Referentie:
BOSN20FHH43Z
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kappers en schoonheidsverzorging
Land:
Nederland
Regio:
Utrecht
Medewerkers:
5-10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Zeer breed aanbod van behandelingen voor het gezicht, huidverbetering, manicure, pedicure, massages etc. Allemaal op basis van de betere merken cosmetica en verzorgende producten. Er zijn ook mogelijkheden voor botox en fillers. Hiervoor wordt samengewerkt met een externe cosmetisch arts. De arts heeft in de salon een eigen ruimte ter beschikking voor de nodige privacy.

Diensten:

Er kunnen ool groepsarrangementen tot 15 personen worden aangeboden. Dan kan de gehele locatie afgehuurd worden. Na behandelingen koopt ongeveer 40% van de klanten ook verzorgingsproducten.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Ruim 10933 klanten in het bestand. Dit zijn dames en heren. Vooral tweeverdieners, hoogopgeleid en met wat meer te besteden. Ongeveer 80% komt uit de directe omgeving. 20% van uit de wijde regio.

Details

Deze beautysalon staat te koop in verband met:
de onderneemster heeft in een aantal jaren een mooi bedrijf opgezet. echter zij wordt nu gevraagd in het (grote) familiebedrijf van haar ouders te gaan werken. dit is een hele andere branche Indicatieve omzet € 350.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder
  4. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Deze salon bedient al langer dan 6 jaar een hoger segment klanten. Dat heeft geleid tot een klantenbestand van 11.000 klanten. Deze wonen voor 80% in de omgeving. Klanten komen ook van ver. De eigenaresse heeft de zaak jaren geleden vanaf de bodem opgebouwd en destijds 250.000 euro in de locatie geïnvesteerd (165m2).

De salon is goed rendabel. Er zijn er veel groei mogelijkheden onder de bestaande klanten o.a. door meer te focussen op de gezichtsbehandelingen die meer omzet genereren en product verkoop geven. Alle klantgegevens zijn beschikbaar. Naast de nieuwsbrief met acties wordt kan nog meer rendement gehaald worden door specifieker op de klant af te stemmen richting verkoop en communicatie.

Deze salon zou ook geschikt kunnen zijn voor compagnons die samen op de vloer staan of taken verdelen met 100% focus. Eventueel een groter team zou kunnen aansturen. Gezien de locatie en ruimtes behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Lees verder