Sailcenter Limburg, de parel van Limburg.

Sailcenter Limburg, de parel van Limburg.

>100 boten, zeillessen en evenementen tot 86 personen - Rust en Ruimte ervaren op en rond het water.

Algemeen

Referentie:
BOSN20XZM05H
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Camping en bungalow bedrijven, Horeca gemengd, Sport- en Wellness accommodaties, Fitnesscentrum, sportschool, Overige horeca
Land:
Belgie
Regio:
-
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
40
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Bootverhuurbedrijf waarbij diverse soorten boten worden aangeboden aan klanten uit de euregio. Zeilschool voor jong en oud in diverse soorten zeilboten tot 7 meter lengte. Uniek overnachten op het water met uitbreiding mogelijkheden op te terreinen en het water. Het te koop aangeboden bedrijf ligt op een bijzondere locatie, grensgebied Belgie, Nederland. Wonen en werken combineren is mogelijk. Het bootaanbod bestaat uit zeilboten type; optimist, laser (pico-vago) valk, stokpaarden, motorboten; type Yak en secu, Sloepen; type nicky sloep en aquatico, overnachtingsvlotten, kajaks, waterfietsen en sup planken en diverse spelmaterialen. Horeca wordt aangeboden in de vorm van zelfbediening en bestaat uit alcoholische en non-alcoholische dranken, snacks, broodjes en snoepgoed. Daarnaast wordt en door middel van inhuur van lokale cateraars BBQ en avondmaal voorzien.

Diensten:

Er kan gelogeerd worden op eigen locatie hiervoor zijn overnachting vlotten en tenten voor de valken beschikbaar. Er is de mogelijkheid om op eigen terrein of ingehuurd terrein een overnachting concept aan te bieden aan het water. Dit maakt het mogelijk om grotere groepen te ontvangen denk hierbij aan scouting of jeugdgroepen.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven, Non-profit instellingen

Particulieren maken recreatief en sportief gebruik maken van de vloot voor een aantal uur, een dagdeel, dag of meerdere dagen. Daarnaast wordt de locatie ook gebruikt voor bedrijven die (een deel van) de locatie en vloot gebruiken voor bedrijfsuitjes en teambuildings al dan niet met ingehuurd personeel van onze locatie. Daarnaast is de locatie een uitvalbasis voor diverse sport verenigingen voor hun jaarlijkse activiteit. Sailcenter Limburg heeft 70% terug kerende klanten binnen 2 jaar en heeft een goede basis met veel vaste klanten die varen als een terug kerende activiteit zien voor meerder keren per jaar.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 250.000 Indicatieve overnameprijs 500.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Bijzondere locatie die nu voor 70% draait op bootverhuur en 15% op zeilles. De mogelijkheden zijn ruim aanwezig voor uitbreiding van eenvoudig horeca concept en overnachten. Er is al een binnen gelegenheid met 40 zitplaatsen en terras van 80m2 geheel vormgegeven in een zelfbediening concept. Het concept is Back to Basis en werkt met de zelfredzaamheid van de klanten waardoor de personeelskosten relatief laag zijn.

Er zijn diverse logeer mogelijkheden welke kunnen worden uitgebreid met zo'n 40 slaapplaatsen. Te denken valt op de wal of op het water d.m.v. diverse kleinere pods, tenten, of andere alternatieve overnachting mogelijkheden.

Het terrein welke op opgedeeld is in 2 niveaus is ook geschikt voor het uitbreiden van het bedrijfs uitstappen concept.

De ligging en sfeer van de accommodatie leent zich ook perfect voor uitbreiding naar andere bedrijfstakken zoals yoga, bootcamp lessen, buiten activiteiten georganiseerd door anderen, kookworkshops of andere samenwerkingsverbanden.

Lees verder