1% maandelijks rendement; inleg bancair gegarandeerd; vanaf 1 mio

1% maandelijks rendement; inleg bancair gegarandeerd; vanaf 1 mio

Een mooi rendement voor de juiste investeerder

Algemeen

Referentie:
BOSN21VFF50M
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Utrecht
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Aanbieder heeft de gelegenheid om deel te nemen aan een bancair rendementsprogramma. De meeste mensen weten dat banken hogere rendementen kunnen maken, maar hebben er geen toegang toe. Het is nu beperkt mogelijk voor maximaal 10 deelnemers met minimaal Euro 1 miljoen inleg. De inleg en het rendement zijn bancair gegarandeerd. Dit wordt vastgelegd in overeenkomsten en bevestigd door een gespecialiseerd advocatenkantoor. De gelden worden op een rekening gestort. De bankmanager beoordeelt elke transactie met deze rekening op de overeenkomsten. Controle vindt plaats door één van de grote kantoren. Op die manier sluiten alle handelingen op elkaar en is er geen enkel risico voor de deelnemer. Het is dus aantoonbaar risicoloos.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Het aanbod geldt voor een beperkte groep mensen. Er wordt een bankrekening gevuld tot een bepaald bedrag. Deze bankrekening wordt hiervoor bestemd en nergens anders voor gebruikt. Zodra het beoogde bedrag is bereikt, kan aan het rendementsprogramma worden deelgenomen. Daarna kan er niet meer worden toegevoegd. Het programma draait vijf jaren. De garanties zijn zo georganiseerd dat er geen andere mogelijkheden zijn binnen het systeem om de gelden anders te benutten. Alles wordt permanent gemonitord en alle beoordelingen sluiten op elkaar aan. De bankrekening mag alleen worden gebruikt voor het programma en dat is vastgelegd met de bankmanager. De advocaat legt het vast en beoordeelt de garanties die zijn afgegeven door de bank. Dat doet ook het betrokken accountantskantoor. Hiermee is een risicoloze deelname gegarandeerd voor de deelenemer. Adviseurs van potentiële deelnemers kunnen alles beoordelen en communiceren met alle betrokken adviseurs. De inzet is een risicoloze regeling, die zo ver gaat dat niets anders mogelijk is, dan hetgeen is afgesproken. Het geld staat niet vast gedurende de vijf jaren. Het is opneembaar.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 10.000.000 Indicatieve overnameprijs 1.000.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Het gaat om de mogelijkheid om deel te nemen aan een bancair rendementsprogramma. Het is een aanbod dat beperkt is in het totale bedrag dat kan worden ingelegd en in tijd. In feite kunnen er maximaal 10 personen deelnemen vanaf Euro 1 miljoen.
Voor partijen die met grotere bedragen zouden willen deelnemen, zijn er andere oplossingen.
Op dit moment wordt het aanbod alleen hier geadverteerd. Daarnaast wordt het in eigen kring aangeboden.

Lees verder