Overeenkomst ter overname van Euro 100.000 met 10% rendement en goede zekerheid

Overeenkomst ter overname van Euro 100.000 met 10% rendement en goede zekerheid

Een mooi rendement voor de juiste investeerder

Algemeen

Referentie:
BOSN21VFF50M
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:
Overige foodbedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Utrecht
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
0
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Huidige eigenaar heeft een pachtovereenkomst ter waarde van Euro 200.000. Die kan worden omgezet naar een nieuwe overeenkomst van Euro 100.000 met 10% rendement en aflossing. Er worden drie partijen beter van. De pachter krijgt een minder dure oplossing dan de huidige pacht. De koper krijgt een uitstekend rendement op Euro 100.000 met aflossing en een goede zekerheid. Ik als huidige verpachter krijg Euro 100.000 waarmee ik meer rendement kan maken, zodat dit mijn voorkeur heeft.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Ik als verkoper heb een pachtovereenkomst met een pachter voor Euro 200.000. Deze overeenkomst heeft betrekking op de pacht van twee winkels in reform, gespecialiseerde drogisterijen dus. Deze winkels zijn succesvol en bestaan al heel lang op de bestaande locaties, al tientallen jaren. Ik heb liever een bedrag van Euro 100.000 in handen, dan de pachtovereenkomst. Dit komt doordat ik in staat ben daar hele hoge rendementen mee te maken. Hoe ik dat doe wil ik best uitleggen op verzoek. Doordat de waarde van de overeenkomst lager wordt, kan het gunstiger worden voor de pachter. Dat gun ik hem vanuit de lange relatie die we hebben. Voor de overnemende partij (u dus) betekent het een uitstekend rendement van 10% op een investering van Euro 100.000. Het is bedoeling dat er op wordt afgelost. Bovendien kan er een zeer goede en eenvoudige zekerheid worden gegeven. De pachter werkt graag mee aan deze overname. Ik ben bereid mij te blijven bemoeien met de overeenkomst, omdat ik het voor de pachter in goede banen wil leiden. We zoeken een net iemand, die graag een goed rendement krijgt op zijn geld zonder problemen en/of werkzaamheden.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 1.500.000 Indicatieve overnameprijs 100.000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiele koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Op een aantal punten hiervoor heb ik uitgelegd dat het gaat om de overdracht van een overeenkomst. Het is de bedoeling om een situatie te creëeren die voor alle betrokkenen gunstiger is dan nu. De pachter is een nette kerel, die al tientallen jaren de winkels leidt die worden gepacht. Dat gaat verder prima, al is het iets uitdagender geweest tijdens de corona tijd. De verpachter, ik dus, heb de winkels gefinancierd. De achtergrond kan worden toegelicht in een gesprek. Op dit moment komt het mij beter uit als ik Euro 100.000 in handen heb. Ik heb de gelegenheid om hoge rendementen te maken op mijn geld. Die gelegenheid kan ik toelichten in een gesprek. Door het bedrag te ve..

Lees verder