Gezocht investeerder opschalen

Gezocht investeerder opschalen "Innovatief disruptief stedelijke mobiliteitsoplossing"

Gamechanger taxiplatform markt. Oplossing voor autoluwe steden door (gepatenteerde) innovatieve voertuigen.

Algemeen

Referentie:
BOSN22CSJ06R
Branche:
Transport
Soort bedrijf:
Taxibedrijven, Overig transport
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Levert "Betaalbaar vervoer door innovatie" Combineert ritten personenvervoer en pakketvervoer van alle soorten items, zowel voor particulieren als zakelijke markt voor een VASTE RITPRIJS in een stedelijke omgeving. Zeer hoog gebruiksgemak door een zeer geavanceerde app, unieke vloot (gepatenteerde) voertuigen. Low budget -high service. Zeer budget-vriendelijk en service-vriendelijk voor de klant.

Diensten:

Het concept kan in eigen beheer worden uitgerold in steden in NL en Europa. Maar kan ook worden gefranchised door het ICT platform ter beschikking te stellen en de vloot te leasen.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Mensen woonachtig in stedelijk gebied met of zonder eigenvervoer en mensen woonachtig in buitengebieden van steden waar bijna geen OV rijdt.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Investeerder
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  4. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Deze ondernemer heeft een ICT achtergrond en heeft een ICT platform gemaakt voor het boeken en vooraf betaling via Ideal voor stedelijk mobiliteit van personen en gecombineerd met pakketten (items).

Daarnaast heeft hij een gepatenteerd voertuig ontwikkeld voor het daadwerkelijke vervoer. Hiermee kan men veel goedkoper en flexibeler een zeer hoogwaardige dienst leveren.

Dit innovatief ontwerp van een uniek personen vervoer voertuig is de “Taxi wetgeving niet van toepassing” waardoor kostprijs erg laag is hierdoor een betaalbaar vaste prijs per rit aan de klant kan aanbieden.

Hierdoor zijn tarieven bijna 3 maal goedkoper dan normale taxi tarieven voor dezelfde afstand. Het is daarmee ook een voordeliger alternatief dan eigen auto bezitten.

De organisatie is operationeel (kleinschalig) en klaar om op te schalen per stad. Dit kan via een franchise formule maar ook zelfstandig. Een voertuig kost minder dan 10.000 euro en 30 voertuigen per stad geven al een prima omzet per stad. Het ICT platform is al schaalbaar.

De eigenaar kan aanblijven of vertrekken. Hij is inhoudelijk niet noodzakelijk voor de continuïteit maar kan wel netjes overdragen. De ICT infrastructuur ..

Lees verder