Adviesbureau duurzaamheid / MVO toolkit ter overname aangeboden eventueel via stewardship-constructie

Adviesbureau duurzaamheid / MVO toolkit ter overname aangeboden eventueel via stewardship-constructie

Unieke combinatie van advies en zelf ontwikkelde online tools - beide op te schalen- ook sterk in zorg

Algemeen

Referentie:
BOSN23FYK25J
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Advieskantoor, Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Utrecht
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Duurzaamheid advisering met als doel integrale verduurzaming van de strategie van bedrijven en organisaties. Dit betreft een beproefde duurzaamheidsaanpak. Voor zorg organisaties heeft men een specifieke versie ontwikkeld. Men werkt op projectbasis op basis van een uurtarief

Diensten:

Men heeft een zelf ontwikkeld MVO platform met online tools die een organisatie in staat stelt zelfstandig aan verduurzaming van haar integrale strategie te werken. Denk aan duurzame businessmodellen, scans, stappenplannen, kwartaal rapportages, audits voor duurzame inkoop en hrm beleid, MVO-scorecard voor leveranciers, templates voor (geïntegreerde) duurzaamheidsrapportages (CSRD/ESRS, ISO 26000, SDG's, GRI), een routekaart voor een duurzame strategie, etc.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Naast commerciële bedrijven ook (zorg)instellingen en non profit organisaties. Klanten zitten door heel NL.

Details

Dit advieskantoor staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Dit adviesbureau heeft een bewezen integrale duurzaamheidsaanpak die bestaat uit advies uren en tientallen zelf ontwikkelde MVO tools. Men heeft een specifiek op de zorg toegespitste versie. Het platform wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe tools afhankelijk van klantvragen en wet- en regelgeving.

De huidige ondernemer is op leeftijd maar kan nog een periode aanblijven voor een soepele overdracht. Op dit moment komt er meer omzet binnen via de advies uren, maar idealiter draait een overnamekandidaat dit model om. Een klant kan met met de handleiding, naar keuze aangevuld met een modulair opgezette Academy (interne leergang), prima zelf aan de slag. Aanvullend zijn coaching gesprekken een optie. Het online platform is vanzelfsprekend onbeperkt schaalbaar en meertalig te maken. Voor de advies uren wordt nu naast de uren van de eigenaar beperkt gewerkt met ZZP-ers.

Het bedrijf is interessant voor een organisatie die MVO en duurzaamheidsadvies en -tools aan haar bestaande dienstenpakket wil toevoegen of een enthousiaste (MBI) kandidaat. De ondernemer staat ook open voor een stewardship-constructie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Lees verder