Premium nail art (en beauty)salon te koop aangeboden in Oost NL

Premium nail art (en beauty)salon te koop aangeboden in Oost NL

Zeer gunstig pand en ook geschikt als formule om naar meerdere locaties uit te breiden

Algemeen

Referentie:
BOSN23NTD77V
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kappers en schoonheidsverzorging
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
5-10
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Alle soorten nagelbehandelingen in het midden- en hoger segment. Onderscheidend door hoge kwaliteit en creativiteit op het gebied van nail art.

Diensten:

Naast de nagelbehandelingen ook breder aanbod zoals het zetten van wimpers en ander beauty behandelingen. Hier is het pand heel flexibel voor ingericht.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Klantenbestand van ruim 900 klanten die elke maand terugkomen. Uit een grote regio door het hoge niveau van de nail artists

Details

Deze nagelsalon staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 225.000 Indicatieve overnameprijs 150.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen
  2. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm

Extra informatie

Dit is geen standaard nagelsalon. Men heeft zeer goed gekwalificeerd personeel (op ZZP basis). Hiervoor komen klanten uit een grote regio voor iets echts bijzonders met hun nagels. De meeste klanten komen maandelijks terug. De salon heeft de uitstraling van een formule en uitbreiden naar meerdere vestigingen is zeker een overweging.

Het huidige pand heeft ook nog veel flexibiliteit. Men groeit jaarlijks en voegt steeds meer beauty behandelingen toe (recent wimpers zetten succesvol toegevoegd). Er zijn verschillende ruimtes die als behandelkamers, workshop- en trainingsruimtes kunnen worden ingezet. Klanten kunnen gratis voor de deur parkeren.

De huidige ondernemer werkt nu beperkt in de salon omdat zij een zeer interessante alternatieve baan heeft. Zij kan wel verbonden blijven aan de salon maar niet met de dagelijkse leiding belast zijn. Er is geen haast maar men zoekt echt naar een passende kandidaat om de salon naar het volgende niveau te brengen.

Lees verder