Cateringbedrijf te koop aangeboden in Zuid Holland (gevestigd in een bedrijfskantine)

Cateringbedrijf te koop aangeboden in Zuid Holland (gevestigd in een bedrijfskantine)

Focus op ontbijt en lunch - veel zakelijke- en overheidsklanten met langlopende relaties

Algemeen

Referentie:
BOSN24QGM12S
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Overige horeca
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Breed aanbod van (business) ontbijt, broodjesservice, lunch, diners en borrels. 90% van het werk is om 12 uur op de dag al uitgeleverd.

Diensten:

Men is gevestigd in een goed ingerichte bedrijfskantine met productielocatie in een bedrijfsverzamelgebouw. De werknemers in het gebouw kunnen hier ook lunchen. Dit zijn tusse de 5 en 25 gasten op een dag.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen

Veel zakelijk klanten (bijv. opleidingsinstituten) en overheidsinstanties (o.a. politie en brandweer). Dit zijn langdurende samenwerkingen.

Details

Dit cateringbedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 250.000 Indicatieve overnameprijs 75.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit cateringbedrijf huurt een goed ingerichte bedrijfskantine als productielocatie. Deze bedrijfskantine kost 250 euro per maand en dagelijks komen er tussen de 5 en 25 medewerkers lunchen. Vanuit deze locatie wordt een mooie (vaste) klantenkring bedient met ontbijt en lunch en in beperkte mate diner en borrel.

De klanten bestaan uit o.a. politie. bandweer, gemeenten en opleidingsinstituten. Dit zijn vaste klanten die belang hechten aan kwaliteit en afspraken nakomen. Hiervoor worden lange termijn afspraken gemaakt en nette tarieven betaald. De omzet ligt rond de 250.000 euro en 90% van het werk is 's ochtends voor 12 uur gedaan.

Een overnamekandidaat kan groeien door meer op diner en borrel te richten of ook particulieren te bedienen. De productieruimte is daar zeer geschikt voor. Het is dus ook mooi samen te voegen met een bestaand cateringbedrijf.

Er zijn 2 medewerkers (zij werken gezamenlijk 60 uur per week) en kunnen blijven of het bedrijf verlaten. De eigenaar werkt zelf mee en bezorgt ook. Hij kan aanblijven voor een nette overdracht en zelfs voor een langere periode. Dit uiteraard in overleg qua werkzaamheden en vergoeding.

De overnamesom van 75.000 euro is ..

Lees verder