Premium hottub producent en - leverancier te koop aangeboden (internationaal)

Premium hottub producent en - leverancier te koop aangeboden (internationaal)

(Inter)nationale dealers - overnamekandidaat dient productie in eigen omgeving te gaan uitvoeren.

Algemeen

Referentie:
BOSN24RYC73L
Branche:
Industrie
Soort bedrijf:
Houtverwerkende industrie, Overige industrie, Meubel industrie
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Premium (geregistreerd) eigen merk hottub verkrijgbaar in verschillende formaten en methoden om te verwarmen. Men verkoopt tussen de 25 en 50 baden per jaar met een orderwaarde tussen de 6.000 en 17.500 euro per bestelling.

Diensten:

De productie moet door de overnamekandidaat in een eigen productieomgeving worden opgenomen. Het product vereist wel een kwalitatieve productie en montage. Een groot deel van de omzet wordt door dealers in het buitenland verkocht.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Men verkoopt in NL direct aan consumenten (die zich vaak online oriënteren of het merk bij iemand anders hebben gezien). Daarnaast zijn er in enkele Zuid Europese landen dealers.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg afhankelijk van de constructie

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit premium geregistreerde merk hottubs bestaat al lang (+ 25 jaar) en is altijd één van de zeer winstgevende activiteiten geweest van de huidige ondernemer met een machinale timmerwerkplaats. Zijn echtgenote heeft daarbij een deel van de commerciële rol op zich genomen. Jaarlijks worden zo'n 25-50 hottubs verkocht (ook via dealers in Europa) met prijzen tussen de 6.000 en 17.000 euro per bestelling.

Klanten oriënteren zich online en komen in de showroom voor advies. Er is een eigen showroom en er zijn meerdere dealers, een deel wordt dus direct verkocht aan consumenten. Er is nu zo'n 100.000 euro voorraad onderdelen (en deels gereed product) en twee boekhoudkundig afgeschreven machines.

Men zoekt een kandidaat met een eigen machinale houtbewerking die het mooie merk kan continueren. Die zal enerzijds de commerciële rol moeten vervullen. Denk hierbij aan (online) marketing en de verkoop. Daarnaast kan ook het aantal dealers in diverse landen worden uitgebreid.

De overnamekandidaat moet over een kwalitatieve productieomgeving beschikken en ook commerciële activiteiten beheersen. De eigenaar zal de productie, sales en aftersales netjes overdragen.

Lees verder