Bedrijven in de stille verkoop

Evenementenbureau te koop aangeboden gespecialiseerd op kinderen

"Ruim 22 jaar actief met een uniek concept binnen de evenementenbranche"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Dienstverlening
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN16FY854A
Branche: Dienstverlening
Soort bedrijf: Verhuur roerende zaken,
Zakelijke dienstverlening,
Overige
Land: Nederland
Regio: Onbekend
Aantal medewerkers: 0
Levert: Volledig verzorgde activiteiten voor kinderen met als doel de kinderen attractief bezig te houden tijdens een evenement of feest voor ouderen., Mobiel speelparadijs en tijdelijke opvang voor kinderen tijdens particuliere en zakelijke bijeenkomsten waarbij de ouders worden ontlast terwijl hun kinderen worden geamuseerd. Denk aan personeelsfeesten, beurzen, open dagen etc. Gemiddeld aantal deelnemende kinderen 40 of meer.
Doelgroep: Bedrijven, Non-profit, Consumenten
Ongeveer 80% van de opdrachten komt van zakelijke klanten. 20% van grotere particulieren. Klanten bevinden zich in een straal van 1,5 uur reistijd om het bedrijf. Het klantenbestand telt zo'n 300 relaties waarvan 25 organisaties heel frequent inhuren. Klanten bevinden zich ook in het Nederlandssprekend deel van BelgiŽ
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Dit evenementenbureau staat te koop in verband met:
De eigenaar is op leeftijd en wil het bedrijf netjes overdragen aan een enthousiaste kandidaat


Indicatieve overnameprijs
€ 35.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen ons evenementenbureau samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen ons evenementenbureau om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Evenementenbureau te koop aangeboden gespecialiseerd op kinderen

Dit evenementenbureau is toonaangevend op het gebied van entertainment en animatie voor kinderen. 80% van de klanten is zakelijk en huurt dit bedrijf in bij grote evenementen die eigenlijk voor volwassenen bedoeld zijn. Dankzij dit concept worden ook de kinderen vermaakt en laten de ouders hun kinderen met een gerust hart achter terwijl zij zorgeloos kunnen deelnemen aan een evenement..

Het is een zeer professioneel geleid bedrijf met goede referenties. Er is een ruim aanbod aan veilige, verantwoorde en eigentijdse activiteiten en alle materialen zijn in eigen beheer.

De eigenaar vindt het belangrijk dat de overnamekandidaat een vergelijkbare filosofie hanteert.
Enerzijds omdat er een vertrouwensband is met de klanten en de eigenaar ook persoonlijk betrokken is bij de evenementen en anderzijds vanwege het unieke concept. Dit is dus geen bedrijf om 'even over te nemen' maar vereist iemand die serieus werk maakt van people- en formulemanagement. De eigenaar zal de overnamekandidaat netjes inwerken en begeleiden in de overname.

Gerelateerde onderwerpen:
Evenementenbureau te koop aangeboden gespecialiseerd op kinderen | Evenementenbureau te koop gevraagd gespecialiseerd op kinderen | Evenementenbureau verkopen gespecialiseerd op kinderen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen