Bedrijven in de stille verkoop

Moderne Dierenspeciaalzaak te koop incl. Trimsalon op A-locatie

"Dierenfestijn gevestigd te Diemen - Vraagprijs: 10.000,-"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Detailhandel Non-FoodOmzetverloop: Stijging (3 jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN16HX004A
Branche: Detailhandel Non-Food
Soort bedrijf: Overige
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Aantal medewerkers: 1
Levert: Breed assortiment van 5500 food en non-food dierenproducten voor honden, katten, vogels, vissen en knaagdieren. Er is er ook een trimsalon. Daarnaast ook levende haven met knaagdieren en vogelstelling.,
Doelgroep: Consumenten
De fysieke dierenspeciaalzaak heeft een groot vast klantenbestand en is een echt begrip in de regio. De Facebook pagina heeft ruim 5000 fans
Bedrijf bestaat: Langer dan 3 jaar
   

Verkoopdetails

Deze dierenspeciaalzaak staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden


Indicatieve omzet
€ 250.000

Indicatieve overnameprijs
€ 10.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen onze dierenspeciaalzaak samen met een ander bedrijf)
Opkopers (stroomlijnen onze dierenspeciaalzaak om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Dierenspeciaalzaak incl. Trimsalon op A-locatie te Diemen - Vraagprijs: 10.000,-

De dierenspeciaalzaak ligt op een zeer goede locatie in gemeente Diemen met een modern en eigentijds interieur en uitstraling. De winkel is compleet gerenoveerd in 2014 en heeft tevens een volledige Trimsalon inclusief bad met ruimte voor twee trimsters in haar vestiging gehuisvest. De dierenspeciaalzaak is de enige in de gemeente Diemen en een echt begrip in de regio.

Deze onderneming is zeer geschikt voor een eigentijdse zelfstandig ondernemer. De nieuwe eigenaar kan de onderneming zelfstandig met minimale personeelskosten exploiteren en daarmee een marktconforme ondernemersbeloning behalen.

De omzet over 2015 ligt op € 235.000 (excl. btw) en is in 2016 naar € 265.000 (excl. btw) gestegen. Naar verwachting en onder het juiste management kan de zaak zonder al te veel extra inspanning uitgroeien naar een omzet van boven de 300.000,- per jaar. Dit betreft een realistische inschatting op basis van daadwerkelijke groei en harde cijfers.

Deze winkel is dus zeer geschikt voor een eigentijdse dieren liefhebbende ondernemer. Overname kan ook interessant zijn voor een strategische kandidaat gezien de (gewilde) fysieke locatie.

De overname omvat de volledige inventaris, de zelfstandige trimsalon en het huurcontract in haar huidige vorm inclusief de kortingen. Ook kan er optioneel een stukje van de huidige voorraad worden overgenomen. Gezien het lage overname bedrag is het van groot belang dat de overnamekandidaat beschikt over eigen middelen. Wij verzoeken alleen te reageren indien er voldoende eigen middelen aanwezig zijn.

Reageer anoniem