Bedrijven in de stille verkoop

Seizoens webshop te koop aangeboden met unieke eigen merk producten uit Nieuw-Zeeland

"Hoger segment, unieke en tijdloze gebruiksproducten, veel terugkerende en nieuwe klanten"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in WebwinkelsOmzetverloop: Stijging (2 jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN17FU784A
Branche: Webwinkels
Soort bedrijf: Webwinkels
Land: Nederland
Regio: Onbekend
Aantal medewerkers: 0
Levert: Producten worden (voor een groot deel) onder eigen merk geÔmporteerd vanuit Nieuw-Zeeland. Het betreft comfortabele gebruiksgoederen/kleding met een zeer isolerende werking,
Doelgroep: Consumenten
De producten zijn voor heren en dames. Maar vaak bestellen de dames. Klanten bevinden zich in vooral in NL (klein deel BelgiŽ) en zijn meestal 35 jaar of ouder. Er wordt ook wel voor de kinderen besteld. Tussen de 500 en 1000 bestellingen per jaar.
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Deze webshop staat te koop in verband met:
De eigenaresse is deze seizoenwebshop gestart naast haar werk in de marketing-communicatie. In de loop van de jaren zijn er zakelijke activiteiten bij gekomen. Onderneemster heeft nu de voorkeur om deze andere zakelijke activiteiten verder te ontwikkelen.


Indicatieve omzet
€ 40.000

Indicatieve overnameprijs
€ 40.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen onze webshop samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen onze webshop om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Seizoen webshop te koop aangeboden met unieke producten uit Nieuw-Zeeland

Deze webwinkel is jaren geleden opgezet, naast een inkomen uit loondienst. Later zijn de werkzaamheden gecombineerd met zorg voor gezin. In de loop van de jaren zijn er zakelijke activiteiten bij gekomen. Onderneemster heeft nu de voorkeur om deze andere zakelijke activiteiten verder te ontwikkelen. De huidige productlijn wordt zelf ingevoerd vanuit Nieuw-Zeeland en bevat producten met veel draagcomfort en isolerende werking. Er is zeer beperkte concurrentie in dit kwaliteitssegment. De klanten zijn 35 jaar of ouder en kiezen voor kwaliteit. Het gemiddelde bestedingsbedrag is Ä 75,00. Het percentage klachten en retouren is laag. Eenmaal vaste klant blijven mensen opnieuw bestellen voor zichzelf of familieleden: 20% van de klanten komt terug voor een herhaling- of uitbreidingaankoop.. Daarnaast komen veel klanten via via binnen, omdat de producten worden aanbevolen door een enthousiaste klant in hun omgeving. Daarnaast heeft de webshop uitstekende zoekmachineposities. Het aandeel Vlaamse klanten groeit. De verkooppiek ligt in najaar, winter en vroege voorjaar. De webwinkel is het hele jaar geopend.

Er wordt naast SEO niet tot nauwelijks iets aan internet marketing gedaan. Ook geen e-mail marketing naar bestaande klanten. Wel kleinschalige weggeef-acties of tijdelijke kortingen via social media tijdens het seizoen. Nadruk ligt op het binnenhalen van recensies van deze via social media delen. Hier ligt dus een mooie kans voor een ondernemer met een passie voor internet. Het is ook mogelijk om de producten aan andere verkoopkanalen te verkopen (dus als groothandel te functioneren) maar dit gaat wel ten koste van de marge en vereist dus volume. Daarnaast kunnen ook de productcategorieŽn worden uitgebreid met andere producten van deze grondstof.

Gerelateerde onderwerpen:
Seizoen webshop te koop aangeboden met unieke producten uit Nieuw-Zeeland | Seizoen webshop te koop gevraagd | Seizoen webshop verkopen | Bedrijf verkopen |

Reageer anoniem