Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Assurantiekantoor te koop gevraagd ter uitbreiding in Zuid-Holland of Noord-Brabant

kp-19654
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland Noord-Brabant
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiŽle diensten in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 100%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de klanten van het bedrijf. Bij voorkeur is het kantoor niet gevolmachtigd. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een assurantiekantoor. Het bedrijf ligt in de regio Zuid-Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of investerings/participatie maatschappij.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts ťťn kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten