Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Dameskapsalon te koop gevraagd met uitbreidingsmogelijkheden voor beauty

kp-19652
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 20 km rondom Vleuten
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
De gewenste doelgroep is dames. De kapsalon heeft minimaal 1 knipplekken. Naast standaard kapsalonbehandelingen is er in de kapsalon ook (de mogelijkheid voor) nagelbehandelingen of schoonheidsbehandelingen. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een schoonheidssalon / nagelstudio. Het bedrijf ligt in de regio Utrecht e.o..

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten