Bouwmarkt (met verhuisplannen) te koop

Bouwmarkt (met verhuisplannen) te koop

Gunstige regeling de bouwmarkt te vergroten buiten dorpskern

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN10AX227A
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Doe-het-zelf bedrijven, Elektrotechnische detailhandel, Tuincentra, Overige non food winkel
Land:
Nederland
Regio:
Noord Holland
Medewerkers:
5-10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

hout- en bouw- en doe-het-zelf artikelen, tuinmaterialen (aarde, grind, zand, stenen etc.), vloerdelen, laminaat en een sleutelservice.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

60 % professioneel (aannemers, bouwers en kleine zelfstandigen) en 40 % particulieren. 500 klanten waavan 250 vaste klanten die op rekening kopen

Details

Deze bouwmarkt staat te koop in verband met:
nieuwe locatie inclusief benodigde investeringen zijn voor huidige dga een stap te ver gezien zijn leeftijd van 58 jaar Indicatieve omzet € 1.500.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Bouwmarkt te koop aangeboden in Noord Holland

Bouwmarkt levert een vrij compleet scala van hout- en bouw- en doe-het-zelf artikelen voor zowel de professionele als de particuliere markt. De onderneming omvast naast een houthandel tevens een bouwmarkt en een doe-het-zelf winkel (tezamen 81% van de bruto marge). Daarnaast levert zij tuinmaterialen (aarde, grind, zand, stenen etc.), vloerdelen, laminaat en biedt zij een sleutelservice. Het genormaliseerde netto resultaat na belastingen bedraagt tussen 2 % en 2,5 % van de omzet.

De gemeente heeft de bouwmarkt aangeboden op gunstige voorwaarden te verhuizen naar een nabijgelegen bedrijventerrein in ontwikkeling. Daar heeft de bouwmarkt een optie genomen op 7.500 m² grond, zodat het groter opgezet kan worden. De met de verhuizing gemoeide investering (aankoop grond en bouw nieuw pand) wordt geschat op een bedrag tussen € 2 en € 3 miljoen.

De dga (58 jaar), kiest er niet voor om op zijn leeftijd nog te investeren in een nieuwe vestigingsplaats en een nieuw pand.

Zo lang het nieuwe bedrijventerrein nog niet ontwikkeld is, kan de koper het huidige terrein en pand tegen de huidige huursom blijven huren.


Gerelateerde..

Lees verder