Slijterij-cafe-feestzaal te koop aangeboden (Zuid Limburg)

Slijterij-cafe-feestzaal te koop aangeboden (Zuid Limburg)

Deze slijterij-cafe-feestzaal heeft een hoge naamsbekendheid

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Extra informatie

Slijterij - cafe- feestzaal te koop aangeboden

Gelegen in Zuid Limburg ligt deze locatie met goede vaste inkomsten en zeer veel groei en ontwikkel mogelijkheden. De huidige ondernemer is op leeftijd en niet meer in de positie om deze potentie eruit te halen. De huidige ondernemer kan nog wel 2 jaar meewerken zodat er sprake is van een soepele overgang.

Vaste inkomsten
Het is de enige slijterij in een verzorgingsgebied van 25.000 inwoners. Daarnaast levert de slijterij aan vaste horeca gelegenheden in de omgeving. Jaarlijks levert dit bedrijf kerstpaketten en relatiegeschenken aan omgelegen bedrijven.
Het cafe heeft vaste aanloop van wandelaars en fietsers dankzij de ligging langs een bekende wandel- en autoroute (Mergellandroute). De feestzaal heeft structurele inkomsten dankzij de samenwerking met het naastgelegen crematorium.

Groei
Dankzij de horecavergunning tot 02:00 uur en de detailhandelsvergunning is deze locatie zeer flexibel in te richten en uit te bouwen. Er is bijvoorbeeld veel behoefte aan een frituur in deze omgeving. Daarnaast was de ondernemer actief op recepties en bruiloften thuis en structureel partijen in het weekend in de feestzaal. Dit staat op een laag pitje maar de potentie is er.

Vastgoed
Het volledige kavel is 2400m2. Het betreft een woonhuis, slijterij met kelder, aparte parkeergelegenheid voor de slijterij alsmede 3 verhuurde appartementen, cafe (90m2), feestzaal (275m2), parkeerplaats cafe-zaal (1200m2)

Alleen een volledige overname is bespreekbaar. Anders is het niet nodig om te reageren.

Gerelateerde onderwerpen
bedrijfsovernames | bedrijfsovername | slijterij te koop | cafe te koop | feestzaal te koop | bedrijf overnemen | bedrijf te koop