Zelfstandige opticien (optiekzaak) te koop aangeboden

Zelfstandige opticien (optiekzaak) te koop aangeboden

De enige opticien in een dorp van +/- 6000 inwoners met trouwe klanten

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze opticien als: er wordt nog niets gedaan op het gebied van optometrie. hier ligt wel potentie maar de huidige ondernemer heeft niet meer de leeftijd dit op te starten.
Er zit nog meer potentie in deze opticien als er zijn nog geen activiteiten op het gebied van hoortoestellen. de huidige ondernemer heeft niet meer ambitie dit op te starten..
Er zit nog meer potentie in deze opticien als ooglaseren wordt nog niet actief gepromoot. er is nog geen samenwerkingsverband net een laserkliniek. de huidige ondernemer heeft niet meer ambitie dit op te starten..
Deze opticien beschikt over waardevolle contracten met leveranciers en deze opticien heeft de voordelen van een inkoopcombinatie zonder contractuele verplichtingen.
Deze opticien heeft 1 sterke merknamen in eigendom.
Deze opticien heeft een uniek pand / locatie
  • Het pand is in eigendom maar niet te koop, wel te huur. Het pand is 200M2 waarvan 100m2 verkoopvloer oppervlak. Het pand is netjes onderhouden
Deze opticien heeft unieke productie-capaciteiten
  • Het ervaren team van (gediplomeerde) medewerkers levert hoogwaardig advies op niveau en uitstekende service. Dit vormt de basis voor een trouw klantenbestand.
Er is synergie als deze opticien samen gaat met een
  • Een keten of filiaal bedrijf dat in de regio wil uitbreiden met een stabiele opticien. Een andere zelfstandige opticien met meerdere zaken.
  • Concurrent
Deze opticien heeft regionaal veel loyale klanten.
Deze opticien heeft een vaste inkomstenstroom
  • Trouw klantengroep die voorpspelbaar (oogmetingen, controles, service en vervanging) terugkomt.