Investeerder gezocht - radarsensoor gezondheidszorg

Investeerder gezocht - radarsensoor gezondheidszorg

Technologie door TNO ontwikkeld, wereldwijde licentie, businessplan gereed

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN11GL672A
Branche:
ICT
Soort bedrijf:
ICT overig
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Radarsensor is in staat om contactloos beweging, hartslag en ademhaling te meten bij een persoon in rust (slaap bijvoorbeeld).

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

Home Monitoring (baby-, ouderen-, epilepsie -, apneu -, slaapmonitoring), Care Monitoring (o.a. bejaarden, gehandicapten), Biofeedback, Stressmanagement en Diagnoses.

Details

Dit technologie bedrijf staat te koop in verband met:
ondersteuning in de strategie en een relevant netwerk heeft in één of meer van de bovengenoemde markten. Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Investeerder gezocht - radarsensoor gezondheidszorg

Opstartkapitaal gezocht voor de commercialisering van een radarsensor die contactloos en op afstand onder andere beweging, hartslag en ademhaling kan meten. Toepassingen in de zorg- en consumentenmarkt.

De radarsensor is ontwikkeld door TNO en is in staat om op afstand onder andere beweging, hartslag en ademhaling te meten bij een persoon in rust (slaap bijvoorbeeld). De sensor is klein van afmeting en laag in prijs.

Het bedrijf heeft sinds begin 2010 plannen ontwikkeld voor de toepassing van deze nieuwe radartechnologie en heeft onlangs een exclusieve wereldwijde licentie afgesloten voor de commercialisering naar diverse markten waaronder Home Monitoring (baby-, ouderen-, epilepsie -, apneu -, slaapmonitoring), Care Monitoring (o.a. bejaarden, gehandicapten), Biofeedback, Stressmanagement en Diagnoses.

De ambitie is om in 2015 wereldwijd marktleider te worden op het gebied van non contact biometrics voor de zorg- en consumentmarkt.

In de eerste helft van 2011 zijn businessplannen in samenwerking met de Erasmus Universiteit businessplannen gemaakt voor diverse markten. De technische haalbaarheidsstudie is in j..

Lees verder