Dierenwinkel / Dierenspeciaalzaak te koop in Gelderland

Dierenwinkel / Dierenspeciaalzaak te koop in Gelderland

Dierenspeciaalzaak met grote naamsbekendheid in relatief jonge wijk

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze dierenwinkel als: de dierenwinkel koopt samen met een aantal andere dierenwinkels in. dit levert goede condities op.omdat er geen 'formule' is heeft de ondernemer wel alle vrijheid in assortiments keuzes..
Er zit nog meer potentie in deze dierenwinkel als in het verleden zijn veel goedwerkende marketingacties gevoerd. adresbestanden zijn aanwezig. .
Er zit nog meer potentie in deze dierenwinkel als de goede inkoopvoorwaarden maken het mogelijk ook online te gaan verkopen.hier is nu nog niets aan gedaan.
Deze dierenwinkel beschikt over waardevolle contracten met leveranciers en de afgelopen jaren is succesvol geexperimenteerd met exclusieve merken naast de a merken. deze dierenwinkel verkoopt de margerijke producten exclusief voor de regio. klanten komen hiervoor terug.
Deze dierenwinkel heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Deze dierenwinkel heeft interessante verkooprechten. Deze zijn exclusief.
Deze dierenwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • De winkel van 122 m2 is de enige dierenwinkel in een verzorgingsgebied van 13000 mensen. Het pand is gelegen in een klein centrum met twee supermarkten.
Er is synergie als deze dierenwinkel samen gaat met een
  • Voor een goede dierenwinkel heb je een bevolgen ondernemer nodig die zelf ook in de zaak wil staan en er voor de klanten wil zijn.
Deze dierenwinkel heeft regionaal veel loyale klanten.