Hoogwaardig interieurbouw bedrijf te koop

Hoogwaardig interieurbouw bedrijf te koop

Uitstekende referenties in de groeimarkten, zeer veelzijdig en hoogwaardig

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit interieurbouw bedrijf als de hoogwaardige kwaliteit van dit interieurbouw bedrijf leent zich ook voor interieur voor luxe boten, design huizen etc..
Er zit nog meer potentie in dit interieurbouw bedrijf als er worden nu soms specialistische partners ingehuurd voor bijvoorbeeld specifieke open keuken inbouw waarbij dit bedrijf als hoofd- of onderaannemer functioneert. .
Er zit nog meer potentie in dit interieurbouw bedrijf als de winsten zijn terug geinvesteerd in machinepark etc. deze is volledig in eigendom maar de bezttingsgraad kan verdrievoudigd worden. bied mogelijkheden voor een snel rendement door de juiste koper..
Andere redenen om dit interieurbouw bedrijf te kopen
  • Dit bedrijf heeft aanvullend een specifiek vakmanschap met speciaal soort hout. DIt kan commercieel beter uitgenut worden.
Dit interieurbouw bedrijf heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Dit interieurbouw bedrijf heeft een uniek pand / locatie
  • De locatie is 800m2 (huur) en ideaal voor de werkzaamheden met geschieden opslag/droogkamers. Capaciteit kan hierin verdrievoudigd worden.
Dit interieurbouw bedrijf heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • Alle machines zijn in eigendom, het vaste teams bestaat uit ervaren man met (goedkope) leerling, voor grotere projecten wordt met zzp-ers gewerkt
  • Goedkoop
  • Uitstekende kwaliteit
Dit interieurbouw bedrijf heeft unieke producten / diensten die
  • Enerzijds voldoen aan de eisen van zeer vermogende (en veeleisende) klanten en anderzijds aantoonbaar succesvol zijn in de groeimarkt zorg waar projecten complex zijn
Een veranderingstraject zal dit interieurbouw bedrijf goed doen
  • Commerciele man naast de eigenaar die de hoogwaardige kwaliteit en veelzijdigheid kan verkopen.
Er is synergie als dit interieurbouw bedrijf samen gaat met een
  • Iemand met commerciele skills/netwerk om hoogwaardig interieurbouw te verkopen aan bijv. vermogende particulieren (Q500) en of de zorgmarkt waar projecten complex zijn.
Dit interieurbouw bedrijf heeft landelijk veel loyale klanten