Speelgoedwinkel te koop aangeboden (Zuid Holland)

Speelgoedwinkel te koop aangeboden (Zuid Holland)

80% van de bezoekers koopt iets door het goede assortiment

Kansen

Er zit meer potentie in deze speelgoedwinkel als er zijn 600 email adressen in het bestand maar hier wordt nog beperkt gebruik van gemaakt.
Er zit nog meer potentie in deze speelgoedwinkel als de locatie is zeer goed gelegen voor toeristen in het zomerseizoen.
Er zit nog meer potentie in deze speelgoedwinkel als de webshop is aanwezig maar de huidige ondernemer is beperkt in staat dit te laten groeien..
Deze speelgoedwinkel heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze speelgoedwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • 130m2 op een B1 locatie met 90m2 verkoopvloer oppervlak. Flexibel in te delen en representatief door nieuwe vloer en recent geschilderd ( Huur 2700 euro per maand)
Deze speelgoedwinkel heeft unieke producten / diensten die
  • De winkel heeft een assortiment van 2500 artikelen, 80% van de bezoekers koopt iets en de winkel wordt als zeer leuk en aangenaam ervaren
Er is synergie als deze speelgoedwinkel samen gaat met een
  • Een ondernemer die voor meer traffic kan zorgen, hogere transactiewaardes kan realiseren en bij voorkeur ook online actiever wordt (er zijn 600 email adressen en een webshop in de opstartfase)
Deze speelgoedwinkel heeft regionaal veel loyale klanten
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • De traffic moet omhoog maar de huidige ondernemer weet niet goed hoe dit aan te pakken. Daarnaast zijn er online kansen.