Uniek evenementbedrijf met eigen horeca locatie

Uniek evenementbedrijf met eigen horeca locatie

Sublieme klantervaring waardoor klanten blijven terugkomen en doorvertellen

Kansen

Er zit meer potentie in dit evenementenbedrijf als het event gedeelte is extreem social media waardig (fantastische foto's, verhalen en evaringen) dit zal de groei versnellen..
Er zit nog meer potentie in dit evenementenbedrijf als netwerkontbijten, teambuilding, vergaderen, themafeestjes etc kunnen actief worden gepromoot voor een hogere bezettingsgraad..
Er zit nog meer potentie in dit evenementenbedrijf als de locatie heeft een vergunning tot 02.00 uur snachts. de locatie heeft geen buren en is heel flexibel inzetbaar voor groepen tot 60 personen..
Andere redenen om dit evenementenbedrijf te kopen
  • Het event gedeelte leent zich heel goed voor samenwerkingen met andere ondernemers die veel gratis publiciteit opleveren.
Dit evenementenbedrijf beschikt over de apparatuur voor het eventgedeelte is zeer apart en heeft een hoge aaibaaiheidsfactor en geeft de unieke belevenis
Dit evenementenbedrijf heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Dit evenementenbedrijf heeft een uniek pand / locatie
  • 600m2 prive gelegen locatie. 1300 euro huur. 130m2 bruin cafe stijl en 40m2 keuken. De overige ruimte is opslag en onderhoud voor events. Er is ook buiten terras en BBQ.
Er is synergie als dit evenementenbedrijf samen gaat met een
  • Een (horeca) ondernemer die enerzijds de events laat groeien maar dit zal 'vanzelf gaan' en de bezettingsgraad van de horeca kan verhogen door het flexibeler in te zetten.
Dit evenementenbedrijf heeft regionaal veel loyale klanten
Dit evenementenbedrijf heeft een vaste inkomstenstroom
  • Er zijn groepen (businessclub) die tweewekelijks gebruik maken van de horeca gelegenheid. Hier wordt indirect gelijk reclame gemaakt voor het event gedeelte. Dit trekt nieuwe klanten
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Er is een natuurlijke groei van de evenementen. Dit kom omdat zakelijke gebruikers prive terugkomen en andersom.