Uitzendbureau te koop in de bouwsector

Uitzendbureau te koop in de bouwsector

Inclusief BV om zelf als 'aannemer' op te treden als de klant dit wenst

Algemeen

Referentie:
BOSN13DW040A
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Uitzendbureaus, detachering, Zakelijke dienstverlening, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Uitzenden en eventueel payrollen van uitzendkrachten in de bouw zoals schilders, electriciens, installatiemonteurs, timmerlui, metselaars etc.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven

Landelijk klanten waaronder schildersbedrijven, installatiebedrijven, aannemers, Er is ook een aparte BV om direct aan eindklanten te leveren

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
de huidige eigenaar heeft ook een bedrijf in het buitenland waar hij actiever in gaat werken Indicatieve omzet € 3.000.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Uitzendbureau te koop in de bouwsector

Dit landelijk opererend uitzendbureau in de bouwsector is opgezet door professionals. Een persoonlijke aanpak naar de kandidaten, goede automatisering en een lage overhead maken dit bedrijf zeer concurrend. Daarnaast is er een aparte BV waarin eigen uitzendkrachten worden aangenomen en bouwwerkzaamheden worden verricht. Hiermee kunnen alle denkbare constructies worden aangeboden. Uitzenden, payrollen, outsourcing en zelfs het overnemen van personeel van klanten.

Qua marketing is men actief door goede emailbestanden en actieve acquisitie. Hier wordt periodiek in geinvesteerd dus er blijven groeimogelijkheden. Een overnamekandidaat moet in dit bedrijf vooral commercieel opschalen. Het kan dus ook een bestaand uitzendbureau zijn dat al toegang heeft tot interessante opdrachtgevers.

De eigenaar kan nog prima 6 maanden meewerken en de financiele constructie is bespreekbaar.

Gerelateerde onderwerpen:
Uitzendbureau te koop aangeboden in de bouwsector | Uitzendbureau te koop gevraagd in de bouwsector | Uitzendbureau tverkopen in de bouwsector verkopen | bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | ..

Lees verder