Kaaswinkel te koop (met broodjeszaak en catering)

Kaaswinkel te koop (met broodjeszaak en catering)

Flexibele verdienmodellen door broodjes, ijs en catering bij bedrijven

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze kaaswinkel als de locatie is in de zomer ook een trekpleister voor toeristen die 'hollandse kaas', een broodje of een ijsje kopen. omliggende campings en vakantieparken zorgen ook voor extra bezoek..
Er zit nog meer potentie in deze kaaswinkel als de kaaswinkel mag 7 dagen per week open. dit is 's zomers bijv. om ijs te verkopen interessant. .
Er zit nog meer potentie in deze kaaswinkel als actiever omgaan met de broodjes bezorgservice en kerstpakketten (eventueel via een website) is zeker aan te raden. er zijn veel bedrijven in de omgeving die nu niet actief worden benaderd..
Andere redenen om deze kaaswinkel te kopen
  • De locatie zal steeds beter worden door aanleg van beter openbaar vervoer en de nodige woningbouw in de omgeving.
Deze kaaswinkel heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze kaaswinkel heeft een uniek pand / locatie
  • Het pand is 78m2 groot met 40m2 VVO die uitbreidbaar is. De huur bedraagt 1550 euro per maand. Qua ligging zitten de grote retailers in de buurt (AH, Kruidvat)
Deze kaaswinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Wekelijks worden er zo'n 600 kwalitatief hoogwaardige broodjes afgebakken en belegd uitgeleverd.Dit gebeurt op de winkelvloer waardoor de sfeer van vers en ambacht goed tot zijn recht komt.
Deze kaaswinkel heeft unieke producten / diensten die
  • Door broodjes verkoop in de winkel, gegrilde kip, worden extra passanten de winkel in getrokken. Dit zijn ook jongeren, en in de zomer veel toeristen en reizigers en passagiers.
Er is synergie als deze kaaswinkel samen gaat met een
  • Een ondernemer die zelf in de zaak gaat staan en ook actief klanten (bedrijven) benadert. Een passie voor food/horeca is wel noodzakelijk
Deze kaaswinkel heeft regionaal veel loyale klanten
Deze kaaswinkel heeft een vaste inkomstenstroom
  • Bij grote bedrijven in de regio worden periodiek lunches verzorgd. Bij ander bedrijven wordt de totale catering (eenvoudig met brood, beleg, fruit en yoghurt) verzorgd. Of dagelijks beleg geleverd