Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden

Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden

Innovatief concept met margerijke klanten dat eenvoudig op te schalen is

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Andere redenen om dit administratiekantoor te kopen
  • Ideaal is te groeien naar 4 teams die 200 klanten kunnen bedienen. Het is mogelijk dit concept per provincie uit te rollen met teams die 200 klanten bedienen.
Dit administratiekantoor beschikt over waardevolle een volledig geautomatiseerd systeem dat klanten maandelijks/per kwartaal een dashboard geeft hoe zij ervoor staan. geen standaard uitdraai maar een tool die het administratiekantoor de adviseur maakt van de ondernemer..
Dit administratiekantoor is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
Dit administratiekantoor heeft 1 sterke merknaam in eigendom.
Dit administratiekantoor heeft een uniek pand / locatie
  • De huur van het kantoorpand (200m2) kan worden overgenomen maar dit is niet noodzakelijk. De huur kan snel worden opgezegd en het kantoor kan verplaatst worden.
Dit administratiekantoor heeft unieke producten / diensten die:
  • Naast de geautomatiseerde tools en een goed team is er ook veel kennis van bewindvoering. Deze kennis word ook ingezet om klanten te helpen te anticiperen op risico's
Dit administratiekantoor heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Met name de automatisering is zeer goed doorontwikkeld zodat met minimale menselijke tussenkomst klanten een dashboard hebben met echt toevoegde waarde. Dit zit in de software, data en ander werkproces
Een veranderingstraject zal dit administratiekantoor goed doen
  • De huidige eigenaar kan door persoonlijke omstandigheden zijn groei niet voortzetten. Voor een ondernemer (of een duo) die de groei wel kan continueren is dit een goede stap.
Er is synergie als dit administratiekantoor samen gaat met een
  • Bij voorkeur een (of twee) ondernemers met een accountancy/fiscale achtergrond die het huidige concept niet alleen continueren maar kunnen laten groeien naar 200 klanten. Landelijk uitrollen kan eventueel ook.
Dit administratiekantoor heeft regionaal veel loyale klanten.
Dit administratiekantoor heeft een vaste inkomstenstroom
  • Er wordt gewerkt met (rendabele) fixed price maand abonnementen. Dit geeft duidelijkheid voor de klant en maakt het administratiekantoor rendabel.
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • Het bedrijf groeit nu zonder actieve acquisitie met 10% per jaar. Een verdubbeling van de huidige organisatie is qua rendement ideaal en realistisch door de de onderscheidende aanpak.