Hoogwaardige interieurwinkel te koop (Friesland)

Hoogwaardige interieurwinkel te koop (Friesland)

Collectie met exclusievere merken en een eigen flexibel pand

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze interieurwinkel als door de exclusievere merken is deze winkel zeer geschikt voor een webshop. deze is al aanwezig maar heeft meer aandacht nodig.
Er zit nog meer potentie in deze interieurwinkel als door omstandigheden wordt nu veel met personeel gewerkt. daardoor levert de winkel de eigenaar nu een beperkter salaris op dan wanneer die er meer zelf in zou werken.
Er zit nog meer potentie in deze interieurwinkel als er is veel vraag naar workshops (oude schildertechnieken, moodboards etc.) dit levert ook weer nieuwe klanten voor producten en advies op..
Andere redenen om deze interieurwinkel te kopen
  • De zeer representatieve workshop ruimte kan verhuurd worden (dat gebeurt nu ook al). De 130m2 op de tweede verdieping kan ook tot woonruimte worden verbouwd.
Deze interieurwinkel beschikt over contracten met leveranciers en door een jarenlange aanwezigheid zijn er met bijzondere partijen inkoopcontracten waarbij de producten exclusief zijn in de regio of zeer selectief
Deze interieurwinkel heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze interieurwinkel heeft een uniek pand / locatie
  • 3 verdiepingen (2 x 130m2) met op de tweede een mooie workshop ruimte van 60m2 voor 12 personen. De verkoopprijs ligt tussen de 350.000 en 400.000 euro. Huur is bespreekbaar.
Deze interieurwinkel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Klanten komen ook voor volledig interieuradvies. Hiervoor is een netwerk van toeleveranciers zodat het advies ook echt uitgevoerd wordt.
Er is synergie als deze interieurwinkel samen gaat met een
  • Hier zou een echt gepassioneerde interieur liefhebber in moeten komen. Eventueel met een partner die ook op locatie kan opmeten, monteren, schilderen etc.
Deze interieurwinkel heeft regionaal veel loyale klanten