Afslankstudio, wellness,schoonheidssalon te koop (NB)

Afslankstudio, wellness,schoonheidssalon te koop (NB)

Extreem mooie zaak, groeiend en lage overnamesom

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze afslankstudio/schoonheidssalon als de sauna faciliteit heeft ook een gelegenheid voor een bad/jacuzzi buiten. de ruimte en aansluitingen zijn er al. de sauna is commercieel goed privé te verhuren. .
Er zit nog meer potentie in deze afslankstudio/schoonheidssalon als door de indeling in het pand, beperkte openingstijden en aangeboden diensten wordt de bezettingsgraad van het pand nog lang niet goed benut. .
Er zit nog meer potentie in deze afslankstudio/schoonheidssalon als door het beperkte ambitieniveau van de eigenaresse werkt zij maar 15 uur in de zaak en een collega nog 20 uur en zijn openingstijden beperkt. .
Deze afslankstudio/schoonheidssalon heeft een uniek pand / locatie
  • De indeling is een 'pijpela' van 130m2 met centrale ruimte met cabines, een behandelkamer en een behandel/sauna ruimte. De huur bedraagt 1200 euro per maand. Gratis parkeren naast de zaak.
Deze afslankstudio/schoonheidssalon heeft unieke producten / diensten die
  • De combinatie van afslanken, schoonheidssalon en wellnes is uniek. Uiteraard kan hier naar inzicht het accent verlegd worden. Met name wellness & sauna is nu heel beperkt.
Een veranderingstraject zal deze afslankstudio/schoonheidssalon goed doen
  • De huidige eigenaresse heeft persoonlijk meer voorkeur voor de schoonheidssalon dan wellnes/sauna. Maar economisch is wellnes interessanter.
Er is synergie als deze afslankstudio/schoonheidssalon samen gaat met een
  • Een groot deel van de omzet komt via de cabines. Verder is het aan de nieuwe kandidaat om meer accent te geven aan schoonheidsbehandeling, wellnes of andere zaken.
Deze afslankstudio/schoonheidssalon heeft regionaal veel loyale klanten.
Deze afslankstudio/schoonheidssalon heeft een vaste inkomstenstroom
  • Klanten hebben een abonnement van 10 weken voor 200 euro.